onsdag den 29. marts 2017

Fairyloot #4

Jeg var én af de heldige der fik fingrene i Fairyloots lilla jubilæums/fødselsdagsboks, og siden jeg bestilte den har jeg gået og trippet, mens jeg ventede på at den kom.
Månedens tema var Myths and Monsters, og det var et tema der i den grad tiltalte mig. Og jeg havde virkelig ingen anelse om hvilken bog der kunne gemme sig i boksen denne gang, så spændingen var stor, da jeg hjembragte den fra postbutikken.

Det første jeg så da jeg åbnede boksen var, som altid, et flot designet kort med månedens tema og en oversigt over boksens indhold på bagsiden. Da jeg ikke ville spoiles lod jeg kortet ligge med forsiden op mens jeg pakkede ud.

Den første rigtige ting der dukkede op var en lyskæde med enhjørningelys (kaldet Unicorn Fairy Lights) i lilla indpakning, designet af Mustard. En sjov ting der passer til temaet, men som jeg næppe får den store brug for til andet end Instagram-fotos. Men det er selvfølgelig heller ikke skidt at have flere foto-rekvisitter.

I martsboksen var der igen et sojalys med. Lyset hedder Nephilim, og dufter af sorte kirsebær og lime, ifølge teksten. Det er designet af Geeky Clean. Jeg synes nu mere det lugter som tyggegummi, men det kan være det ændrer sig når man tænder for det.

Det næste der dukkede op var dette lommespejl med en havfrue på, igen holdt i blå og lilla toner. Designet er udarbejdet af Book Otter, og er rigtig sødt.

Jeg har længe ønsket mig nogle søde magnetiske bogmærker (selvom jeg aldrig bruger magnetiske bogmærker, men who cares), så da disse dukkede op fra boksen opførte jeg næsten en lille sejrsdans. Det er Bonitismo der har designet dem, og motiverne er en drage og en fønix. Er de ikke bare nuttede?

Den næste ting jeg pakkede op var tæt på at udkonkurrere bogmærkerne. Jeg har i mange år samlet på tørklæder (igen, jeg bruger ikke tørklæder, men...), så da dette flotte tørklæde med ægte drageskæl, designet af GivArt dukkede op, var jeg lykkelig! Endelig et tørklæde der kombinerer kærligheden til tørklæder og drager - kan det blive bedre? Jeg kommer næppe til at bruge det, men nu har jeg det i min samling, og måske kommer I til at se det på Instagram. Jeg forestiller mig at det vil være den perfekte rekvisit.

Det næste der dukkede op var et postkort med pr for Fallen-filmatiseringen, og en kode til at læse første kapitel af bogen gratis på nettet. Jeg har aldrig læst serien, men nu hvor den bliver til en film kunne det være jeg skulle overveje det.

Det sidste der dukkede op inden selve bogen var dette jubilæumsskrift som fortæller lidt om Fairyloots historie.

Og til sidst - bogen, med tilhørende goodies. Jeg havde som sagt ingen anelse om hvilken bog der kunne gemme sig i boksen, så da jeg åbnede posen og så hvilken bog det var, blev jeg glædeligt overrasket. Det er en af de bøger jeg har savlet over, fordi den er så utroligt smuk. Og så handler den om en bibliotekar, hvilket bare gør den endnu mere interessant. Bogen er Strange the Dreamer af Laini Taylor, og designet er utroligt gennemført. Siderne er blå, og, som den første bog jeg har modtaget fra Fairyloot, er den signeret indeni, i stedet for på et medfølgende klistermærke, hvilket lige hæver niveauet. Med bogen fulgte et brev fra forfatteren og et postkort, et hashtag til at finde min reading buddy, samt denne måneds Fairyscoop med blandt andet et interview med forfatteren. Jeg glæder mig til at læse bogen, som bliver min første af Laini Taylor. Men hvornår jeg lige får tid til det er svært at sige. Der er jo så mange bøger at vælge imellem på mine reoler...

Til sidst et overblik over alle de mange goodies i denne måneds boks.
Det er uden tvivl den mest farvekoordinerede boks indtil videre, med rigtig mange lilla toner, og jeg er ikke i tvivl om at der er tænkt store tanker for at få det hele til at passe sammen. Selv om boksen for mig ikke når helt op på januars niveau, så lander den på en solid andenplads over Fairyloot-bokse jeg har modtaget indtil nu, og jeg kan varmt anbefale Fairyloot til alle der har lyst til at prøve en abonnementsboks. Jeg glæder mig allerede til næste gang jeg bestiller en.

2 kommentarer:

Lea Brøgger Detlevsen sagde ...

Sikke en fin boks, jeg kan især godt forstå, at du er begejstret for tørklædet :)

Kirsten Bloch sagde ...

@Lea: Ja, ikke? Det er så flot - jeg elsker den sølvgrå farve og ikke mindst drageskælslooket.