søndag den 26. april 2015

Jagten på Andomal

Jagten på Andomal er 3. bind af John Flanagans fantasyserie Våbenbrødre.

Det lykkedes piraten Zavac at stikke af fra slaget om Limmat. Zavac har stadig Andomal, så Hejrerne tager derfor efter ham sammen med Lydia og piraten Rikard som skal vise dem, hvor Zavac er taget hen. Desværre er Ingvar såret, og Hal og Hejrerne kommer derfor bagud.
Selvom det lykkes dem at finde ud af hvor Zavac er på vej hen får de problemer på vejen. For Zavac har dybe lommer, og en korrupt embedsmand lægger hindringer i vejen for dem.
Men selvom de overvinder hindringerne er besværlighederne ikke slut. Zavac og hans mandskab har nemlig søgt tilflugt i Ragusa, piraternes by. Hvis Hal og Hejrerne skal genvinde Andomal kræver det en rigtig god plan. Heldigvis har Hal en plan i baghånden. Men vil det være nok?

Endnu et fantastisk bind i serien. Bøgerne bliver mere og mere spændende jo længere op i serien man kommer, og sproget er som altid fantastisk. Det er svært at finde nye ting at sige, men se gerne bemærkningerne fra anmeldelserne af de to tidligere bind i serien. Absolut værd at læse.

Ingen kommentarer: