søndag den 4. januar 2015

Frihedskampen

Frihedskampen er en fantasybog skrevet af Ida Ahrensbach.

Siden soldaterne arresterede hans far da Phillip var dreng har han arbejdet på lensmandens gård. Lensmanden er en tyran og behandler ikke folkene ordentligt, men det er Phillips eneste mulighed for at kunne forsørge moren og hans mindre søskende.
Da Phillip flere år efter finder ud af at han har arbejdet gratis for lensmanden i stedet for sin familie stikker han af. Men der venter ham et chok. For familiens hus er brændt ned og familien er forsvundet.
Phillip jages af lensmandens folk og er nødt til at skjule sig. Gennem en gammel bekendt møder han en varulv som er en vigtig del af oprøret mod den uretmæssige konge Kento som er noget af en tyran. Phillip slutter sig til oprøret som foruden varulven og flere andre overnaturlige væsener efterhånden tæller en hel del utilfredse mennesker. Oprøret ledes af den retmæssige tronarving til landet Niram, Ahrra, og hans datter Kira. Men det er ikke ufarligt at være en del af oprøret. For ikke nok med at Kong Kentos mænd er efter dem, der lurer også farer inden for deres egne rækker, for ikke alle er til at stole på.
Phillip må snart kæmpe for livet og friheden.

En okay fantasybog der desværre ikke rigtig fangede mig. Handlingen er godt skruet sammen, men der mangler nogen mellemregninger. Og så havde jeg svært ved at komme ind på livet af hovedpersonen Phillip, da jeg havde svært ved at forstå hans reaktioner. Han udviklede sig godt nok undervejs i bogen, men blev aldrig rigtig levende for mig. Men som sagt: En okay fantasybog som sikkert nok vil kunne underholde fans af genren.

Ingen kommentarer: