søndag den 17. august 2014

Illusion

Illusion er 5. bind af Sherrilyn Kenyons fantasyserie Chronicles of Nick.

Nick har, efter sin fars død, overtaget alle Malachai-kræfterne. Men han kan ikke styre dem, og derfor beder han sin kæreste Kody og vennen Caleb om at binde dem.
Desværre går noget helt galt, og Nick vågner op i en anden krop. En krop, som tilhører en anden verdens Nick uden overnaturlige kræfter. Men selvom Nick nu er helt almindelig, er det overnaturlige stadig ude efter ham, og i denne verden er gamle allierede pludselig fjender. Nick må finde en vej hjem før det er for sent - i mere end en forstand. For hjemme i hans rigtige verden er Malachai-generalerne vågnet, og hvis ikke Nick stopper dem, vil hele verden gå under.
Men for at stoppe dem må Nick have sine Malachai-kræfter tilbage og vende hjem. Og det er ikke let når han er omringet af dæmoner der vil slå ham ihjel.
Heldigvis dukker Kody op. Men Kody har sine egne hemmeligheder. Hemmeligheder, som hænger sammen med Nicks fremtid, og som kan få ham slået ihjel...

Endnu et fantastisk bind i serien. Bogen er actionpakket og fuld af magi, og så spændende at den er umulig at slippe. Jeg er helt vild med Nicks sarkastiske tilgang til de problemer han kommer ud i, og bogen er fyldt med masser af humor. Bogens univers er rigtig godt beskrevet, og så levende, at man ikke kan undgå at blive suget ind i handlingen. Jeg glæder mig allerede til næste bind udkommer, og ventetiden bliver hård. Læs den, læs den!

Se også forfatterens hjemmeside.

Ingen kommentarer: