mandag den 21. april 2014

Skyggernes hav

Skyggernes hav er 4. del af fantasyserien Trolddomsjægerne. Serien er skrevet af Jared Bane.

I jagten på de sidste 2 mørke magikere er Lot og Trolddomsjægerne kommet til Hammerhoved. Men der er noget galt i byen. Flere fiskerbåde er forsvundet til havs, og oprøret ulmer blandt indbyggerne. Byens fyrste er dog ikke bekymret, og gør ikke noget for at hjælpe sine undersåtter.
Samtidig kan Lot mærke, at der er fare på færde. Hans magiske kræfter vokser hele tiden, men han har svært ved at finde ud af hvor faren befinder sig. Trolddomsjægerne lejer en fiskerbåd til at føre dem tæt på det sted, hvor sørøverne holder til, for at finde ud af, om det er dem der står bag de forsvundne fiskerbåde.
Det viser sig dog snart at der trolddom på spil, og Trolddomsjægerne er sikre på, at det er den mørke magisker Seldor som står bag. For Seldor har magt over de fire elementer, og snart sætter han alle kræfter ind på at stoppe Lot og Trolddomsjægerne.
Men hvordan kan man bekæmpe én som har elementerne i sin magt? Lot må dykke dybt ned i sine magiske kræfter hvis han skal overleve mødet med Seldor.

Endnu et spændende bind i serien med masser af action og magi. Bogen er hurtigt læst, men det gør den bestemt ikke dårlig. Den kan varmt anbefales, og har man læst resten af serien er 4. bind et must.

Ingen kommentarer: