søndag den 30. marts 2014

Danser med dæmoner

Danser med dæmoner er 2. bind af fantasyserien The Hollows, skrevet af Kim Harrison.

Det er lykkedes Rachel, med hjælp fra FIB, at slippe af med den pris som hendes gamle chefer i IS havde sat på hendes hoved. Sammen med den levende vampyr Ivy og alfen Jenks driver hun et detektivbureau, som godt nok ikke går så godt. Alle hendes problemer er dog ikke væk, for rigmanden Kalamack har stadig en høne at plukke med hende, ligesom hun stadig skylder en dæmon en tjeneste for at redde hendes liv.
Da Kalamacks privatsekretær søger hjælp hos FIB for at finde sin forsvundne kæreste, kontakter FIB Rachel. Kæresten er nemlig muligvis offer for en seriemorder som er ude efter hekse, og FIB har brug for Rachels hjælp for at opspore morderen. Noget der kræver, at Rachel vender tilbage til skolebænken.
Samtidig insisterer FIB på at have en af deres egne folk involveret i opklaringsarbejdet, så Rachel, Ivy og Jenks får selskab af Glenn, et ganske almindeligt menneske - og søn af en af lederne af FIB.
Snart er Rachel involveret i en sag om sort magi og vampyrer, og midt i det hele dukker dæmonen op for at få sin gæld indfriet...

Endnu et spændende bind i serien. Der er fart over feltet hele vejen igennem bogen knap 700 sider, og man kan ikke undgå at leve sig ind i Rachels problemer. Heldigvis er bogen også fyldt med humor, så bogen aldrig bliver kedelig. Absolut værd at læse, og jeg glæder mig til at læse de næste bind i serien.

Se også forfatterens hjemmeside.

Ingen kommentarer: