søndag den 16. februar 2014

Skyggebesværgelsen

Skyggebesværgelsen er 2. bind i Caro Kings serie om Nin.

Det er lykkedes Nin at redde sin lillebror og undslippe fra Rædslernes Hus, men faren er langtfra overstået. For Strood vil have hævn. Han vil ikke kun fange og dræbe Nin, han vil også udslette de sidste rester af De Syv Troldmænd. Noget, som i sidste ende vil udslette selve Celidon, når de sidste rester af magi bliver tilintetgjort. Mr. Strood laver, ved hjælp af sine afskyelige eksperimenter, en hær som skal dræbe de mennesker, grimm´er og eventyrlige der sætter sig op imod ham, og sender hæren afsted mod Hilfian, hvor oprørerne befinder sig.
Nin, Jonas, bøhmanden Skerridge og muddermanden Jik har kun én chance for at stoppe Mr. Strood: De må finde den sidste troldmand, Simeon Mørk, og overtale ham til at ende den besværgelse, som gjorde Strood udødelig. Men vejen er lang og farefuld, og Stroods styrker er lige i hælene på dem...

Spændende fortsættelse af serien om Nin. Bogen er fyldt med gys og magi, og handlingen går over stok og sten. Man kan ikke undgå at leve sig ind i Nins trængsler, ligesom man aldrig er i tvivl om at Strood er den onde. Har man læst Syv Troldmænd, er denne bog et must. Bogen og serien kan varmt anbefales.

Ingen kommentarer: