tirsdag den 22. oktober 2013

Fønixens hjerte

Fønixens hjerte er en fantasybog skrevet af Christina Ramskov.

Maria er en helt almindelig 16-årig - tror hun. For i virkeligheden er Maria datter af ærkeenglen Rafael, som forelskede sig i Marias mor. Maria bor sammen med sin mor og stedfar, og sin halvbror Peter. Hun går i gymnasiet, men hun og hendes venner er skolens outsidere, og selvom Maria er forelsket i den lækre Thomas har hun ikke de store chancer.
Men da Maria finder en mærkelig halskæde på loftet og tager den på, ændrer alt sig. For halskæden er i virkeligheden en magisk amulet kaldet Fønixens hjerte, og den der har den, er én af vogterne af ildens element. Amuletten ændrer Marias hårfarve, men det er ikke det eneste den ændrer. Pludselig har Maria mærkelige kræfter som hun må lære at kontrollere. Men ikke nok med det: der er andre der er ude efter Fønixens hjerte, og de vil gøre alt for at få fat i den.
Sammen med andre væsener med magiske kræfter må Maria tage på en farlig færd i den magiske verden for at finde ud af hvem der står bag angrebene på hende, og lære at styre de farlige kræfter hun nu besidder. Undervejs finder Maria også ud af hvem hun egentlig er. Men det er ikke helt ufarligt at være datter af en engel...

Spændende fantasyfortælling. Selvom sproget halter noget hist og her er det en rigtig god historie, og personerne er godt og levende beskrevet.

Ingen kommentarer: