søndag den 22. september 2013

Søsterpagt

Søsterpagt er 2.bind i Nicole Boyle Rødtnes´ trilogi Elverskud.

Birkes liv falder mere og mere fra hinanden. Efter Benjamins død og Azaleas rejse til elverne er Rosa og Birke flyttet ind i det gamle dansestudie i skoven. Rosa er tydeligt mærket af Benjamins død og trækker sig mere og mere ind i sig selv. Hun nægter at tale med pigernes far, og går ikke i skole.
Samtidig efterforsker politiet Benjamins forsvinden, og snart er pigernes far i søgelyset. Imens har Birke problemer med kæresten Malte. Hans mor efterforsker Benjamins forsvinden, og han begynder at stille flere og flere spørgsmål som Birke ikke kan svare på. Birke er nødt til at lære at bruge sine elverkræfter hvis hun skal undgå Maltes spørgsmål. Men elverblikket er farligt, og kan drive Malte til vanvid som det gjorde med Benjamin.
Og elverne presser stadig på for at få Rosa og Birke til at følge med til elverlandet. Men har de nu også rent mel i posen? Og hvad var Azaleas sygdom egentlig?

Spændende fortsættelse af en anderledes paranormal romance-serie. Bogen er absolut værd at læse, og jeg glæder mig allerede til sidste bind i serien.

Ingen kommentarer: