fredag den 26. juli 2013

Dæmonglas

Dæmonglas er 2. bind af serien Hex Hall af Rachel Hawkins.

Efter at have fundet ud af at hun ikke er heks men kvartdæmon har Sophie kun ét ønske: At få fjernet sine kræfter.
Men Sophies far er formand for Rådet, og er ikke indstillet på bare sådan lige at fjerne hendes kræfter. Især ikke fordi det kan slå hende ihjel. I stedet foreslår han Sophie en byttehandel: Hvis hun tilbringer sommeren i England sammen med ham og lærer mere om hvad det vil sige at være dæmon, så vil han overveje at fjerne hendes kræfter - hvis hun stadig er interesseret i det - når sommeren er forbi.
Sophie siger ja, på den betingelse at hendes veninde, vampyren Jenna, må komme med.
Men turen til England byder på flere overraskelser: For Jenna er ikke den eneste fra Hex Hall der kommer med på turen: Også Cal, skolens pedel, skal med. For det viser sig nemlig, at han er Sophies trolovede, og hendes far ønsker at de skal lære hinanden at kende.
På Rådets ejendom i England møder Sophie, foruden medlemmer af Rådet, også to dæmoner på hendes egen alder. Og mens Sophie kæmper for at lære at bruge sine kræfter og finde ud af hvad det egentlig vil sige at være dæmon, viser det sig snart, at ikke alt er godt.
For Øjet, dæmonjægerne, er på jagt efter alle overnaturlige skabnigner for at slå dem ihjel. Og blandt dem er den fyr Sophie er forelsket i, Archer. Og også Archer er i England.
Hvis Sophie skal overleve sommeren må hun lære at bruge sine kræfter og navigere blandt sammensværgelser og hemmeligheder i den overnaturlige verden.

Endnu en spændende og humoristisk paranormal romance-bog i serien Hex Hall. Læs den, læs den.

Ingen kommentarer: