lørdag den 1. december 2012

Blodsungen

Blodsungen er 4. bind af Lene Kaaberbøls fantasyserie Vildheks.

Clara fylder 13, og har fået lov til at fejre fødselsdagen sammen med sine venner og forældre i moster Isas hus. Men Clara er forstyrret af mærkelige drømme om Bravita Blodsunge som i 400 år har været indespærret og som nu rører på sig.
Samtidig opfører hendes mor sig mærkeligt, og gamle hemmeligheder kommer frem i lyset da Clara opdager, at hendes mor også har vildhekseevnerne. Men Claras mor vendte den vilde verden ryggen efter en katastrofal Trettenårsnat, og ønsker at Clara skal gøre det samme. Men da Oscar, Clara og hendes forældre kører galt og er tvunget til at overnatte i moster Isas hus efter fødselsdagen får Clara alligevel sin Trettenårsnat. Og den er noget ud over det sædvanlige. For i stedet for et eller to dyr der beder om hjælp, er der over tusind dyr. Og ingen af dem forklarer hvad de skal have hjælp med.
Da Claras far bliver bidt af en ukendt igle og kommer på hospitalet opsøger moster Isa, Oscar og Clara Ravnemødrene og igle-heksen Ijla for at få hjælp. Men Ijla er taget til Vestmark, og de tre må tage efter hende. Men ikke alt er som det skal være i Vestmark. Og Blodsungen rører på sig...

Endnu et spændende bind i Vildheks-serien om magi og den vilde verden omkring os. Handlingen foregår i et hæsblæsende tempo og bogen er ikke til at slippe. Den slutter med en cliffhanger, og det bliver svært at vente på næste bind i serien. Men så kan man jo genlæse serien indtil da. For fans af serien vil Blodsungen bestemt ikke skuffe.
Besøg også seriens hjemmeside.

Ingen kommentarer: