tirsdag den 14. november 2017

TomeTopple #2

Så er det igen ved at være tid til TomeTopple. Runde 5 går i gang lige om lidt, og denne gang har jeg tænkt mig at være med. Jeg kunne nemlig desværre ikke passe det ind sidst TomeTopple løb af stablen, men novembers udgave passer bedre ind i min kalender, så nu skal det være.
Det er anden gang jeg deltager, og igen handler det om at læse tykke bøger. Og med tykke menes der bøger på 500+ sider.

Readathonen er startet af Sam fra Thoughts on Tomes, som sammen med en række andre booktubere også er vært for readathonen. Her i videoen kan I høre mere om hvad det hele går ud på:


TomeTopple starter kl. 00.00 fredag 17. november og slutter kl. 23.59 torsdag 30. november, i den tidszone man bor i. Som altid er der 5 udfordringer. De er:

1. Læs mere end en bog.
2. Læs en graphic novel
3. Læs en bog der er del af en serie.
4. Buddyread en bog.
5. Læs en voksenbog.

Jeg tager 3 af disse udfordringer op, nemlig 1, 3 og 5, og håber jeg kommer igennem dem alle. Jeg har denne gang udvalgt en lidt mindre TBR hvad angår antal bøger, men til gengæld tæller især den ene bog rigtig mange sider. Alligevel håber jeg at komme igennem dem i løbet af de 14 dage readathonen løber af stablen.


I alt har jeg 3 bøger på min TomeToppleTBR. 
De er:

Malene Sølvsten: Ravnenes hvisken 2. 
621 sider. 

Jeanette Hedengran og Tina Sanddahl: Sikanias arvinger (Mørkets søn 3)
Anmeldereksemplar fra Ulven & Uglen.
625 sider. 

Brandon Sanderson: En konges vej, del 2 (Stormlysfortællingerne 1)
Anmeldereksemplar fra Ulven & Uglen.
887 sider.

Alle tre bøger er fortsættelser som jeg har ventet længe på og virkelig glæder mit til at læse. To af dem passer derudover perfekt ind i novembers læsetema som er Dansk fantasy, og så er to af dem anmeldereksemplarer, som jeg gerne vil have læst så snart som muligt. Alle bøger passer ind i udfordring nummer 3, og får jeg læst alle tre, får jeg også opfyldt udfordring nummer 1. Bogen til udfordring nummer 5 er En konges vej, del 2, som må siges at være en voksenbog. 
Ialt er min TBR på 2133 sider, hvilket burde være muligt for mig at komme igennem på 14 dage. Også selvom jeg har planer om at læse lidt tyndere bøger indimellem, så jeg ikke kører træt i murstenene. 
Jeg håber alt går som det skal, og jeg kommer igennem hele min TBR. Jeg glæder mig i hvert fald til at være med igen. Når TomeTopple er slut kommer der et statusindlæg på bloggen, så I kan læse om hvordan det er gået. 

Er der nogle af jer der deltager? Og hvilke tykke bøger står på jeres TBR. 

Ingen kommentarer: