søndag den 1. maj 2011

De fem fakirer fra Faizabad

De fem fakirer fra Faizabad er 6. del af P. B. Kerrs fantasyserie Lampens Børn.


Djinn-tvillingerne John og Philippa har efterhånden fået godt styr på deres djinn-kræfter, og derfor bestemmer deres onkel Nimrod, at de skal gennemføre Taranushi-prøven. Begge skal uddele 3 ønsker til en virkelig trængende person.
Mens Philippa og John forsøger at finde værdigt trængende personer, opdager Nimrod at der er en ubalance mellem held og uheld i verden. Nogen har saboteret balancen, og der er alt for meget uheld i verden. Nimrod og tvillingerne må forsøge at stoppe betlerfakirerne fra at erhverve en af universets hemmeligheder fra den sidste fakir fra Faizabad. Det bliver starten på et eventyr, som blandt andet fører tvillingerne til Marokko, Yellowstone Nationalpark, Englands uheldigste by Bumby, og Tibet. For kun i det fortryllede land Shangri-La kan balancen mellem held og uheld genoprettes, og Shangri-La skulle efter legenden ligge i Tibet. Men kan tvillingerne og deres onkel stoppe betlefakirerne før det er for sent?

6.bind er ligeså god og spændende som de foregående bind i serien, og fuld af den samme humor. Kan varmt anbefales, og for fans af serien kan den absolut ikke undværes.

Ingen kommentarer: