søndag den 2. januar 2022

All Dragons Readathon #3 - opsamling

All Dragons Readathon er slut for denne gang, og det er blevet tid til at fortælle, hvordan det gik. 
Det er tredje gang readathonet løber af stablen, og selvom det desværre ikke gik, som jeg havde håbet, nød jeg oplevelsen. 
All Dragons Readathon startede 1. december og sluttede 31. december, og gik, kort fortalt, ud på at læse bøger med drager. der var to forskellige udfordringer, man kunne deltage i, hvoraf den ene gik ud på at stige i rang, mens den anden tilførte evner til ens drage. Regler og udfordringer blev mere udførligt beskrevet i mit første indlæg om readathonet, som kan læses her.
Jeg opdaterede måneden igennem løbende om mine fremskridt på Instagram under hashtagget #AllDragonsReadathon, så er I interesserede, kan I søge på hashtagget og se, hvad jeg syntes om de forskellige bøger.
Som idékvinden bag All Dragons Readathon havde jeg selvfølgelig planlagt at gennemføre alle udfordringerne. Det lykkedes dog langtfra, da det eneste jeg faktisk havde lyst til at læse i december var julebøger og genlæsninger. Jeg endte derfor med kun at få læst 2 bøger fra min TBR (som kan ses her) og en enkelt "tillægsbog". 

Bøgerne, jeg fik læst, var:

Casper Richter: Vinterherrens Arving - Legender fra Ishtaija Gift - 233 sider. 

Angie Sage:
Mørkhed (Septimus Heap 6) Magi - 640 sider. 
Flammeri (Septimus Heap 7) Ild - 694 sider. 

I alt fik jeg læst 1567 dragefyldte sider, hvilket gav mig rang af Dragerytter og gav min drage evnerne til at spytte gift, spy ild og bruge magi. Ikke helt det, jeg havde håbet på, men i det mindste fik jeg gennemført readathonet. 

Selvom All Dragons Readathon ikke helt var en succes i år, så har jeg stadig planer om at kaste mig ud i en fjerde runde til december. For jeg er stadig vild med drager, og glæder mig til at læse flere dragebøger. 

Ingen kommentarer: