søndag den 3. april 2022

TFF Readathon #4 - status

Der er ikke mange timer tilbage af TFF Readathon, og da jeg ikke når at få læst flere bøger færdige inden readathonet slutter ved midnat, har jeg valgt at lave mit statusindlæg allerede nu. 
Desværre blev readathonet ikke helt den succes jeg havde håber på, selvom jeg lagde godt fra start ved at læse den første bog fra min TBR allerede på den første dag. Herefter gik det dog nedad bakke, da jeg stort set ingen energi havde de efterfølgende dage, og havde gæster fredag, så jeg heller ikke fik læst ret meget her. Det lykkedes mig dog at få læst 2 bøger lørdag (som godt nok ikke var på min TBR oprindeligt) og starte endnu en bog fra min TBR søndag, men da jeg ikke når at få den læst færdig, tæller den ikke med. 
Ud af de 5 bøger, jeg havde på min TBR (som kan ses her) fik jeg læst 1, og påbegyndt en anden, og fik læst 2 andre bøger, hvilket bringer antallet af færdiglæste bøger op på 3. Jeg fik heller ikke gennemført alle challenges, men 5 af dem blev det da til. 

Bøgerne, jeg fik læst, var: 

Gail Carriger: Curtsies and Conspiracies (Finishing School 2). 310 sider.
Challenges dækket: Læs en fantasybog med våben på forsiden, Læs en steampunk fantasy, Læs en bog med formskiftere.
Bogen er en del af min A-Z TBR.

Mette Finderup: Sjælehvisker (A.S.P.E. 3). 160 sider.
Challenges dækket: Læs en fantasybog med våben på forsiden, Læs en bog med et "fellowship".

Rick Riordan: 9 From the Nine Worlds. 150 sider.
Challenges dækket: Læs en fantasybog inspireret af nordisk mytologi. 

I alt fik jeg læst 3 bøger fordelt på 620 sider og gennemført 5 challenges, hvilket er et godt stykke fra de 2065 sider og 9 challenges, som jeg havde håbet på. Til gengæld nød jeg de bøger, jeg fik læst. Ikke mit bedste readathon, men så må jeg tage revanche til næste år. 

Var I med? Og hvor meget fik I læst? 

Ingen kommentarer: