lørdag den 1. september 2018

Book Haul #8

Ny måned - ny Book Haul.
Jeg havde faktisk ikke planer om at købe mere end 3 bøger i august, da jeg ved at jeg kommer til at slæbe bøger med hjem fra Fantasyfestivalen, men nu er det jo mig vi taler om, så selvfølgelig gik det ikke sådan.
Før jeg går i gang med at vise bøgerne frem, vil jeg lige advare mod spoilers for august måneds FairyLoot, hvis der skulle være nogen, der ikke har modtaget den endnu.
Og så er det vel bare at gå i gang.

Som altid starter jeg med anmeldereksemplarerne - eller anmeldereksemplaret, for i august fik jeg kun et enkelt ind ad døren. Til gengæld er det en utrolig smuk bog.
Bogen er:

Pernille L. Stenby: Inkarnation (Mestenes-serien 1). Forlaget Ulven og Uglen.

Som sagt havde jeg kun tænkt mig, at jeg skulle have købt 3 bøger hos Saxo i august. Men grundet en kombination af tilbud, en rabatkode, og manglende selvbeherskelse, endte jeg med at få bestilt 10 bøger af tre omgange i månedens løb. Heriblandt 6 af de smukke Penguin Puffin Classics.
Bøgerne er:

Naomi Novik: Spinning Silver

Cynthia Hand, Brodi Ashton og Jodi Meadows: My Plain Jane (The Lady Janies 2)

Gail Carriger: Competence (The Custard Protocol 3)

Luna Mørup: Claire og julemiraklet

Penguin Púffin Classics:
Charles Dickens: A Christmas Carrol
L.M. Montgomery: Anne of Green Gables (Anne of Green Gables 1)
Mark Twain: Huckleberry Finn
Jack London: The Call of the Wild
Michelle Magorian: Goodnight Mister Tom
Charles Dickens: Oliver Twist

Også Bookdepository fik lokket mig i fælden, da der dukkede nye bøger op i deres Bargain Shop. Og da man jo ikke (når man er mig) kan nøjes med at købe en bog ad gangen, røg der lige en ekstra med i kurven.
Bøgerne er:

Ursula Le Guin: Tales from Earthsea (Earthsea Cycle 5)

Kenneth Grahame: The Wind in the Willows (Penguin Puffin Classics)

Derudover fik jeg, af en kollega, foræret en af de bøger jeg mangler i Wardstenen-serien, da hun havde en dublet. Så nu mangler jeg bare sidste bind (som aldrig blev oversat) for at have hele serien. Jeg leder dog stadig efter denne bog på dansk, da jeg er ret vild med de danske covers.
Bogen er:

Joseph Delaney: Clash of the Demons (The Last Apprentice 6)

August måneds FairyLoot-boks indeholdt en bog, som jeg virkelig har glædet mig til skulle udkomme, og jeg er meget spændt på at læse den. Bogen er i en særlig eksklusiv udgave med sprayede sider, og helt vildt flot.
Bogen er:

Sara Raasch: These Rebel Waves (Stream Raiders 1)

Jeg fik også købt 2 tegneserier i august. Den ene købte jeg brugt hos Faraos Cigarer, og den anden ny i Kvickly.
Tegneserierne er:

Will: Den forheksede onkel (Isabelle 1)

Mort Walker: Kokkens fristelser (Basserne 100% 41)

Ialt blev det til 15 bøger og 2 tegneserier i perioden 28. juli til 1. september. Af dem var 1 et anmeldereksemplar, 1 en gave, og 1 fra FairyLoot. 13 var på engelsk.
Selvom det blev til lidt flere bogkøb end jeg havde håbet, så kunne det være værre. Jeg har dog endnu en bog på vej til mig, men da dens rejse er lidt længere end de andre bøgers, dukker den nok først op i næste måneds haul. Jeg har planer om at splitte september måneds bogkøb op i to indlæg, da jeg, som sædvanlig, regner med at lave et reportageindlæg fra Fantasyfestivalen, hvor jeg selvfølgelig også viser mine køb frem. Og så må vi se hvad der ellers dukker op. Jeg ved, at der er et par anmeldereksemplarer på vej til mig, men bortset fra til festivalen, skal der ikke købes bøger i september.

Har I fået nye bøger ind ad døren i august? Og hvilke af ovenstående bøger er I mest spændt på? 

Ingen kommentarer: