fredag den 3. november 2017

Book Haul #10

Så er det igen blevet tid til en Book Haul. Og endnu en gang har jeg fået samlet en hel del bøger sammen i månedens løb. Men det er ikke min skyld!!! Eller, jo, det er det, men når nu Saxo har tilbud, og der samtidig kommer seriefortsættelser og bøger man bare må eje, så sker sådan noget altså:) Og så havde jeg jo også abstinenser efter en hel måned uden besøg på siden.  
Hvad angår mængden af funko pops, så må jeg igen skyde skylden på tilbud - ja, og så at jeg har opdaget en ny side som sælger de små figurer, og de havde nogle af dem jeg manglede i min samling. 
Nå, undskyldningerne til trods, så har jeg en hel del bøger at vise frem, så mon ikke bare vi skal kaste os ud i det. 

Som altid starter jeg med anmeldereksemplarerne. I oktober (og november, den sidste kom i dag) fik jeg tilsendt 3 anmeldereksemplarer fra søde forlag, og jeg glæder mig virkelig til at læse dem. De 2 af dem vidste jeg var på vej, mens den sidste var en overraskelsespakke fra Turbine Forlaget. 
Bøgerne er:

Brandon Sanderson: En konges vej, del 2 (Stormlysfortællingerne 1). Ulven og Uglen.  

Synne Kristine Eriksen: Elaras trøst (De Tre Tyste 2). Turbine Forlaget. 

Deniz Usudur og Anna Emilia Lundberg: Prinsen Løven & Falken. Forlaget Det evige ønske. 

I starten af oktober havde Saxo pludselig tilbud, og det måtte jeg selvfølgelig benytte mig af. I september og oktober udkom der nemlig en del fortsættelser til serier jeg allerede ejer (hvilket vil sige at de ikke tæller med i bogkøbsstoppet på engelske bøger), og derudover havde jeg, under min nedpakning af bøgerne, opdaget nogle huller i en af mine serier, som jeg selvfølgelig måtte have udfyldt. Der røg også en enkelt bog med, som, teknisk set, ikke er en del af en serie, men da den alligevel hører til i seriernes univers, valgte jeg at regne den med til serien alligevel. Ialt fik jeg købt 11 bøger, som er:

Raymond E. Feist: 
Krondor: Tear of the Gods /(Riftwar Legacy 3)
A Kingdom Besieged (The Chaoswar Saga 1)
A Crown Imperiled (The Chaoswar Saga 2)

Raymond E. Feist og Janny Wurts:
Servant of the Empire (The Empire 2)
Mistress of the Empire (The Empire 3)

Kevin Hearne: Besieged (Iron Druid Chronicles, short stories)

Sara Raasch: Frost Like Night (Snow Like Ashes 3)

Rick Riordan: The Ship of the Dead (Magnus Chase and the Gods of Asgard 3)

Sherrilyn Kenyon: Intensity (Chronicles of Nick 8)

Leigh Bardugo: The Language of Thorns

Trudi Canavan: Successor´s Promise (Millennium´s Rule 3)

Derudover forudbestilte jeg også en enkelt bog hos Saxo, da en af mine autobuy-forfattere endelig har udgivet en ny bog, i samarbejde med andre. Og den er sindsygt flot. Sammen med bogen modtog jeg også en rabatkode fra Saxo for at være en god kunde (hvilket denne måneds Book Haul da også må siges at bevise), hvilket betyder at jeg allerede har en bestilling mere på vej. Men mere om den i næste Book Haul. 
Bogen er:

Tamora Pierce, Julie Holderman, Timothy Liebe og Megan Messinger: Tortall - A Spy´s Guide. 

I oktober lykkedes det mig også endelig at finde en billedbog fra min, og måske især min mors, barndom. Den har været ude af tryk i mange år, men jeg fandt den antikvarisk, og skyndte mig at klikke den hjem. Jeg genlæste den iøvrigt til oktobers readathon, og den var ligeså sjov som jeg huskede den. 
Bogen er:

Kay Thompson: Louise

Jeg købte også 2 tegneserier i oktober, begge i serier jeg samler på.
Tegneserierne er:

Mort Walker: Så er der dømt køkkentjeneste, Jens Fup! (Basserne 100% 35)

Jean Léturgie og Philippe Luguy: Balkis (Ridder Goodwill 15 1/2)

Og så kommer vi til mine funko pop-køb. Her må jeg siges at være gået lidt amok - ikke mindst fordi jeg faktisk har endnu flere på vej. Men når man endelig finder nogle af dem man mangler i sin samling, så er det svært at stå imod - i hvert fald for mig. Især når det nu er ens yndlingsbog de stammer fra. Og så opdagede jeg som sagt en ny side som kan fodre min funko pop-afhængighed. 

Hos Faraos Cigarer købte jeg 3 funko pops. 
De er:

Gandalf (Lord of the Rings 443)
Nazgul (Lord of the Rings 446)
Frodo Baggins (Lord of the Rings 444)

Hos EMP Danmark købte jeg også 3 funko pops. 
De er:

Saruman (Lord of the Rings 447)
Samwise Gamgee (Lord of the Rings 445)
Balrog (Lord of the Rings 448)

Ialt flyttede 16 bøger, 2 tegneserier og 6 funko pops ind på mine hylder i perioden 29. september til 3. november. Heraf var 3 anmeldereksemplarer/overraskelsespakker, 1 en billedbog og 12 på engelsk. 
Som det ser ud nu, bliver november måneds boghøst nok endnu større. Som sagt har jeg allerede en Saxo-ordre på vej, og derudover tager jeg igen i år til BogForum med arbejdet. Hvis det går som det plejer, kommer jeg hjem belæsset med bøger, så jeg regner med igen at lave en særskilt BogForum-haul som en del af mit kommende indlæg om turen. 

Skal I til BogForum? Og kan I heller ikke stå for billige bøger?

2 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Hehehe! Jeg havde ikke planer om at købe bøger i november, men så opdagede jeg et tilbud hos Bookdeposity den anden dag på et par bøger, der står på min liste over bøger, jeg snart skal købe, såeh... :D

Mvh.
Den lille Bogblog

Kirsten Bloch sagde ...

@Piskeriset. Ha, ha, ja man kan hurtigt ryge i:)