lørdag den 2. september 2017

Book Haul #8

Så er det igen tid til en Book Haul. Og pudsigt nok er augusts Book Haul næsten lige så stor som julis, hvilket placerer den i den mindre ende. Heldigvis, for jeg ved, at i hvert fald septembers bliver stor grundet Fantasyfestivalen, og samtidig er efteråret jo højsæson for nye udgivelser, så mon ikke også der dukker et par anmeldereksemplarer op i løbet af de kommende måneder. 
Som jeg fortalte i min sidste Book Haul, og som nogle af jer sikkert har set på Instagram, så er der i denne Book Haul også et par ikke-boglige ting med, som dog alligevel har med bøger at gøre. Hvad det er, viser jeg frem til sidst i indlægget, men jeg kan fortælle, at det er et køb der har været overvejet længe. 
Først gælder det dog augusts nye bøger.

Som altid starter jeg med at vise de anmeldereksemplarer frem, som søde forlag og forfattere har tilsendt mig siden sidst. Jeg modtog i august ikke mindre end 2 overraskelsespakker fra Forlaget Facet, og derudover fik jeg tilsendt et par bøger jeg selv havde bedt om fra forlagene Tellerup og HarperCollins Nordic. Ialt modtog jeg 5 anmeldereksemplarer, som jeg virkelig glæder mig til at læse. 
Bøgerne er:

Nick Clausen: Mareridt og Myrekryb 3: Syv uhyggelige historier. Forlaget Facet.

Nick Clausen: Dødt kød - Dag 1. Forlaget Facet.

Charlotte Fischer: Diali (Sjælevandrer 1). Forlaget Facet.

Lene Dybdahl: Blodbæst (Ovanienprofetierne 2). Forlaget Tellerup.

Julie Kagawa: Jernridderen (Iron Fey sagaen 4). Forlaget HarperCollins Nordic. 

Som jeg nævnte i sidste Book Haul havde Saxo 20% rabat på alt i starten af august. Da det faldt sammen med at bogkøbstoppet på engelske bøger ophørte, endte det med, at jeg bestilte en lille stak bøger hjem - heraf en enkelt som jeg alligevel havde tænkt mig at købe, da det er en fortsættelse til min pt. guilty pleasure-serie. Derudover opdagede jeg, at jeg havde et par huller i nogle af mine serier (hvilket hang sammen med, at jeg ikke vidste en af de bøger jeg ejer var en del af en serie før for nylig), og så købte jeg første bind i en ny serie som jeg har fået anbefalet på Booktube, og syntes lød spændende, samt en bog jeg tilfældigt var faldet over på Goodreads for længe siden og havde puttet på min Want to Read-liste. Ialt købte jeg 5 bøger.
De er:

Sherrilyn Kenyon: Dragonsworn (Dark-Hunter 28, Dragons Rising 2)

Terry Pratchett: Only You Can Save Mankind (Johnny Maxwell 1)

Jodi Taylor: Just One Damned Thing After Another (The Chronicles of St. Mary´s 1)

Michael Boatman: Who Wants To Be The Prince Of Darkness?

Robin McKinley: The Blue Sword (Damar 1)

Og så var det ellers tanken at bogkøbene i august skulle stoppe her. Men nej. For Bookdepository sendte mig en rabatkode på 10% og fortalte at de savnede mig, og det kunne jeg selvfølgelig ikke modstå. Det lykkedes mig dog at holde lidt igen, så jeg nøjedes med at købe 2 af Penguin´s Puffin Classics, som jeg er gået i gang med at samle på, da jeg synes de er så smukke. 
Bøgerne er:

J. M. Barrie: Peter Pan

Louisa May Alcott: Little Women

Det sidste læsestof jeg købte i denne omgang var en tegneserie, nemlig:

Mort Walker: Ikke så meget shampoo, Fjotte (Basserne 100% 34)

Og nu kommer vi så til den ikke-boglige del af denne Book Haul. Og dog, for selvom det ikke er bøger, så er det dog fandom merchandise til en af mine yndlingserier, Discworld af Terry Pratchett. Jeg har efterhånden længe tænkt på at købe et par ting fra Discworld.com og i august bestemte jeg, at nu skulle det være. 
Jeg købte:

2 krus: 1 med Death og citatet: THERE´S NO JUSTICE. THERE¨S JUST ME., og 1 med heksene Nanny, Granny og Magrat og citatet (som iøvrigt er inspireret af Shakespeare): When shall we three meet again? Well, I can do next Tuesday. 

3 bogmærker: 1 med Granny Weatherwax, 1 med Susan Sto Helit (og Death), og 1 med The Librarian. Alle er med Paul Kidbys vidunderlige illustrationer. 

Derudover var der et par overraskelser med i pakken da den ankom. Nemlig et visitkort fra Discworld.com, et samlekort med Foul Ole Ron og - mest overraskende af alt - en pose Haribo skumslik.

Det bliver bestemt ikke sidste gang, at jeg køber fandom merchandise på den måde, og jeg går allerede i overvejelser om hvilken fandom det skal være næste gang. Det bliver dog ikke lige med det samme, da sådan nogle indkøb må gemmes, til jeg er færdig med at købe møbler, lamper og andet til mit nye hus. 

Ialt flyttede flyttede 12 bøger og 1 tegneserie ind hos mig i perioden 5. august til 2. september. Heraf var 5 anmeldereksemplarer, mens jeg selv købte de resterende 7 som alle var på engelsk. Bogkøbstoppet for engelske bøger er derfor trådt i kraft igen, indtil jeg har fået læst de næste 10 (eller 9, for jeg har fået læst en i august), med undtagelse af nye bind i serier jeg allerede ejer. Derudover har jeg bestemt, at der, med undtagelse af til Fantasyfestivalen, ikke skal købes flere bøger i september. Der er jo ikke forfærdelig længe til jeg skal pakke alle bøgerne i kasser, og samtidig har jeg jo en del andre ting at bruge penge på i september. 
Udover bøgerne købte jeg 2 krus og 3 bogmærker til samlingen af bogligt merchandise, og jeg glæder mig til at bruge dem. Jeg har efterhånden fået en mindre samling af boglige krus, som jeg glæder mig til at få samlet et sted, når jeg flytter ind i mit nye hus. 

Hvad har I fået af nye bøger i august? Og kunne I tænke jer et indlæg, hvor jeg viste mine boglige krus frem?

2 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Oh, det ser godt ud! Der er adskillelige bøger, som jeg glæder mig til at læse anmeldelserne af :)


Mvh.
Den lille Bogblog

Kirsten Bloch sagde ...

@Piskeriset. Jeg glæder mig også til at læse bøgerne, så jeg håber de lever op til mine forventninger.