fredag den 21. december 2018

FairyLoot #20

Tænk, at det nu er 20. gang, jeg modtager en FairyLoot-boks. Det er jo næsten et helt lille jubilæum. Og sikke en boks til at fejre det med.
Jeg havde jo godt nok bestemt mig for at holde en pause, men da jeg hørte, at december måneds tema var et, jeg selv havde foreslået, nemlig Dragons, kunne jeg selvfølgelig ikke holde mig tilbage. Og jeg er glad for, at jeg ikke gjorde det, for den her boks var bare proppet med goodies - og ikke mindre end to bøger!
Og nu må det vist være tid til at vise indholdet frem.

Det første, jeg fik øje på, var, som altid, månedens temakort med spoilers på bagsiden. Og endnu en gang er det virkelig flot designet.

Det næste, jeg fik øje på, var en lille smykkeæske med FairyLoots logo, og indeni den gemte sig denne virkelig flotte dragehalskæde, designet af FairyLoot, med vinger, der lyser i mørket. Halskæden hedder da også Glow in the Dark Dragon Necklace.

Næste ting studsede jeg en del over. Det er et lille flag af lærred, og umiddelbart virkede det både kedeligt og ubrugeligt. Men da jeg læste spoilerkortet til sidst, fandt jeg ud af, at det er beregnet til de badges/pins der nogle gange følger med FairyLoot-boksene. Og selvom det stadig ikke kommer i brug hjemme ved mig, forstod jeg i det mindste, hvorfor det var med. Det er designet af FairyLoot selv, og kaldes et Pin Flag.

Derefter fik jeg fat i en af de ting, som FairyLoot selv havde annonceret ville følge med denne boks. Nemlig en Reading Journal for januar til juni 2019. Der er selvfølgelig drager på den, og designet står Fictiontea Designs for, med artwork af Blanca Montiel indeni.

Det næste, jeg fik fat i, stod ikke på spoilerkortet, men jeg gætter på, at det er tarok eller samlekort, for der står Justice og Chariot på dem.

Derefter fik jeg fat i den advanced readers copy af en endnu ikke udgivet bog, som var en særlig overraskelse til decemberboksen. Jeg har hørt en lille smule om bogen, men ikke meget, da den først udkommer til juli 2019, men det er en, jeg havde overvejet at sætte på min TBR allerede. Bogen er Storm Crows af Kalyn Josephson, og lyder rigtig spændende.

En anden, med længsel, ventet ting i decemberboksen var dette flotte Book Sleeve, designet af Sweet Sequels, inspireret af Harry Potter, og med citatet: Enter, Stranger, but take heed of what awaits the sin of greed.... Jeg glæder mig allerede til at tage det i brug.


Derefter fik jeg fat i et dobbeltsidet kunsttryk med Abraxos (som jeg ikke ved hvor stammer fra) på den ene side, og Toothless fra Sådan tæmmer du din drage på den anden side. Kunsttrykket er designet af Diana Worak

Sidst, men ikke mindst, var der så månedens bog. Det var endnu en gang en bog, jeg havde hørt om, og som jeg havde planer om at læse på et tidspunkt, så well done, FairyLoot! Bogen hedder Fire and Heist, og er skrevet af Sarah Beth Durst. Og så er den signeret af forfatteren!


Med bogen fulgte, som altid, et brev fra forfatteren, med et kunsttryk af hovedpersonen, designet af Taratjah på bagsiden, samt månedens bogmærke og FairyScoop. Der var ikke et hashtag til min reading buddy med, men da jeg alligevel aldrig bruger det, gør det ikke så meget.

Hvad der til gengæld er træls, er, at de magnetiske bogmærker, som også skulle være i boksen, ikke var der. Men FairyLoot har allerede givet besked per mail om, at bogmærkerne vil blive eftersendt, så mon ikke de dukker op i løbet af januar.

Alt i alt en virkelig fed boks, med masser af brugbare goodies, hvoraf jeg især er vild med halskæden og book sleevet, og så selvfølgelig de to bøger, som jeg virkelig glæder mig til at læse.
Jeg har stadig tænkt mig at holde en pause fra boksene, men skulle der komme et tema, som trækker ligeså meget som dragetemaet denne gang, køber jeg den selvfølgelig. Hvis ikke Brexit kommer til at besværliggøre kommende køb fra England alt for meget.

Ingen kommentarer: