søndag den 26. juni 2022

Book Haul #6

Juni er endnu ikke slut, men da jeg ikke regner med at få flere nye bøger ind ad døren i denne måned, og gerne vil være lidt på forkant denne gang, får I her juni måneds Book Haul. En book haul, som endte med at blive en hel del større, end jeg havde forventet. Og det på trods af, at jeg faktisk holdt mig i skindet temmelig længe, ved kun at købe enkelte helt nye udgivelser, hvoraf et par stykker var forudbestillinger. 
Men henimod slutningen af måneden gik det galt. Først med et udsalg hos Saxo (hvor jeg kun købte en enkelt bog), så med lagersalg hos Tellerup, og sidst, men ikke mindst, havde min lokale Føtex stort omflytningsudsalg på bøger, hvor det blev til en del titler. 
Til gengæld har jeg fået virkelig mange bøger for ikke ret mange penge i juni, så selvom det kniber med reolpladsen, er jeg godt tilfreds. 

Jeg starter ud med købene fra Saxo, som var de mest planlagte af månedens nyanskaffelser. Her blev det til 6 bøger og 1 graphic novel, hvoraf 1 var på udsalg, 3 var forudbestillinger, 2 var helt nye udgivelser, og den sidste en fantasybog, som jeg skal have læst i forbindelse med Dansk Fantasy Pris, og som endnu ikke er landet på biblioteket. 
De er:

S.T. Bende og Iris Compiet: Jim Henon's Labyrinth Bestiary

Mark Millar og Stuart Immonen: The Magic Order vol. 2

Tuula Karjalainen: Tove Jansson - Arbejde og kærlighed

Jan Guillou: Den der dræbte helvedes engle (Firmaet Hamilton og Ponti 1)

Janet Skeslien Charles: Hemmelighedernes bibliotek

Desmer Kaunitz: Navari - De som ved (Vindens skygger 1)

Bram Stoker: Dommerens hus

Tellerup holdt lagersalg i midten af måneden, og her blev det til 5 bøger og 1 nøglering, jeg var så heldig at få med i ordren. 
Bøgerne er:

Michael Kamp: Hospitalet

Carina Evytt: Sværdet fra Odin

Bettina Stuhr Lindskow: At danse mellem glasskår

R.A Salvatore: Mørkets rige (Legenderne om Drizzt 1)

Velkommen til dybet - 13 gyserhistorier

Min lokale Føtex har bygget om og flyttet rundt de sidste par måneder, og i forbindelse med, at de blev færdige, holdt de stort udsalg af de bøger, der har været gemt væk og svære at finde, mens det har stået på. Bøgerne kostede mellem 25 og 50 kr. for forholdsvis nye titler, hvoraf flere af dem var i hardback, og det kunne jeg jo ikke stå for, så 8 af dem flyttede permanent hjem til mig. 
Bøgerne er:

Sarah Engell: Den kinesiske tvilling

Bo Lidegaard: Redningsmænd

Caroline Säfstrand: Klubben for Lykkelige Slutninger

Dennis Jürgensen: Mand uden ansigt (Teit og Lehmann 1)

Lucy Foley: Gæstelisten

Oyinkan Braithwaite: Min søster er seriemorder

Zahra Pedersen: Ti kameler for Ameera

Thomas Bagger: Manden i tre dele

Fantask stod for den anden halvdel af planlagte nyanskaffelser i juni, hvor jeg købte 3 tegneserier.
De er:

René Goscinny og Albert Uderzo:
Asterix og briterne (Asterix 8)
Asterix og vikingerne (Asterix 9)

Jean-Yves Ferri og Didier Conrad: Asterix og griffen (Asterix 39)

I alt flyttede 19 bøger og 4 tegneserier/graphic novels ind i reolerne i perioden 4.-26. juni. Af dem var 3 forudbestillinger, 14 på udsalg, 1 biografi, 2 fagbøger, 2 novellesamlinger og 2 på engelsk. 
I juli regner jeg ikke med at købe ret mange bøger, da jeg gerne vil have sparet op til Fantasyfestivalen. Og så er det også begrænset, hvad der udkommer af nye bøger i juli. Men nu får vi se, om jeg kan overholde det. Det gik jo tydeligvis ikke ret godt i denne måned. 

1 kommentar:

Piskeriset sagde ...

Hehehe - mon ikke det går alligevel? ;-)

Jeg har ikke købt bøger, men til gengæld er jeg ved at stable en masse bøger, som jeg har tænkt mig at læse i sommerferien om nogle uger.