søndag den 1. december 2019

Læsestatus for november

November var lang, travl og regnfuld.
Måneden startede ud med en 50-års fødselsdag i København, fortsatte med den årlige højskoledag på arbejdet og BogForum, og sluttede med en hyggelig boghyggetur med en veninde. Derudover bød november på 3 dages tiltrængt ferie, som desværre blev efterfulgt af sygdom. November var også måneden, hvor jeg afslørede mit hemmelige projekt, All Dragons Readathon, som begynder i dag, og fortsætter december måned ud.
Men selvom november bød på masser af boglige begivenheder, bogkøb og boglige tanker, så var den, paradoksalt nok, også årets dårligste læsemåned. Læseoverskuddet og -lysten druknede i travlhed og den kommende organisationsændring på arbejdet, og jeg fik kun læst en eneste bog i hele måneden, som endda først blev færdiglæst på novembers sidste dag. Og den var ikke engang ret god.
Hvor november skulle have været fokuseret på anmeldereksemplarer, årslæsestakken og de bøger, jeg var begyndt på, så betød det manglende overskud, at jeg stort set kun fik læst tegneserier og graphic novels, og hverken fik læst oktober måneds FairyLoot-bog Nevernight af Jay Kristoff eller fik begyndt på Løvindens sang af Tamora Pierce, hvilket betyder, at jeg nu er 3 bind bagud i Anita Reads' readalong af Tortall-bøgerne. Det betyder også, at jeg får lidt mere travlt i december, end jeg havde håbet på, da jeg gerne vil begynde 2020 med så få påbegyndte bøger som muligt. Men nu får vi se.
Nu gælder det først novembers læsning.

I november fik jeg, som nævnt, kun færdiglæst en enkelt bog.
Den er:

Henry Williamson: Tarka the Otter

Hovedparten af min læsning i november bestod af tegneserier og graphic novels, som jeg fik læst 15 af.
De er:

Jerry Scott og Jim Borgman:
Zits 100% 13
Fanget! (Zits 4)
Vokseværk (Zits 7)

Mort Walker:
Når der går ged i den! (Basserne 100% 30)
Når der går kage i det! (Basserne 100% 31)
Middagsluren slutter nu! (Basserne 100% 32)
Hvem kommer sidst i vandet? (Basserne 100% 33)
Ikke så meget shampoo, Fjotte! (Basserne 100% 34)

Franquin: Viggo kontra Kvik (Vakse Viggo 10)

Valhalla - i nye hænder

Gillen, McKelvie, Wilson og Cowles:
Pandemonium (The Wicked + The Divine vol. 2)
Commercial Suicide (The Wicked + The Divine vol. 3)
Rising Action (The Wicked + The Divine vol. 4)
Imperial Phase Part 1 (The Wicked + The Divine vol. 5)

Munuera: Barn af Z (Zorglub 1)

Ialt fik jeg læst en bog og 15 tegneserier/graphic novels. Af dem var 5 på engelsk.
I december står den på All Dragons Readathon, og førsteprioriteten er derfor min TBR hertil. Derudover mangler jeg stadig at få læst det meste af min årslæsestak, som jeg også gerne vil i mål med, og så vil jeg, som nævnt, også gerne have færdiglæst en del af de bøger, jeg er i gang med at læse. Da jeg allerede har rigeligt med bøger, som jeg gerne skulle have læst i december, trækker jeg hverken en ny serie eller FairyLoot-bog i denne måned. I stedet får krukkerne lov til at vente til næste år.
Ellers står december på jul, familiehygge, gaveindkøb og juleferie, og selvom jeg igen i år skal arbejde mellem jul og nytår, så glæder jeg mig til at få slappet af efter en måned, som bliver præget af omvæltninger på arbejdet, nu hvor organisationsændringen for alvor træder i kraft.

Fik I læst nogle gode bøger i november? Og har I nogle læseplaner for december? 

Ingen kommentarer: