tirsdag den 28. august 2018

FairyLoot #17

Så er det igen blevet FairyLoot-tid!
Bring leverede endnu en gang boksen i løbet af kort tid, og da denne boks var en jeg virkelig havde set frem til, var det dejligt, at den landede hos mig så hurtigt.
Månedens tema er Mutinous Pirates, og jeg var meget spændt på, hvordan FairyLoot ville gribe det an. Og ikke mindst, om jeg havde gættet rigtig mht. bogen!

Det første, jeg fik fat i, var selvfølgelig månedens temakort, med spoilers på bagsiden. Endnu en gang har illustratoren fanget temaet perfekt, og jeg kom virkelig i piratstemning af det.

Det næste jeg fik fat i, var dette vægflag. På spoilerkortet står der, at det er et Impossible Hanging Flag, designet af Reverie and Ink, og med et citat fra Grisha-trilogien af Leigh Bardugo - mere specifikt piratprinsen Nikolai Lanstov. Desværre er der en stavefejl på flaget, men FairyLoot har allerede fortalt, at der bliver sendt et nyt, når de får trykt en rettet udgave. Hvad jeg skal bruge flaget til, ved jeg ikke endnu, men det giver da pirat-vibes.

Næste ting i boksen var denne lille æske med Sweet Peat Sugar Scrub Soap fra Geeky Clean. Sæben er inspireret af månedens bog, og på låget står der: Sweet Peat Botanical Magic - Use: Dissolution of Internal Organs. Ikke ligefrem god reklame, men eftersom jeg aldrig bruger FairyLoots make up-artikler, overlever jeg nok denne gang.

Næste ting skal jeg derimod nok få brugt - omend det mest bliver til Instagramfotos. Det er nemlig dette Pirate Wax Seal, designet af FairyLoot, og jeg må sige, at jeg synes det er en rigtig sjov og god tilføjelse til en piratinspireret boks.

Der var igen et duftlys med i denne boks, og denne gang er det designet af Nerd Poured Candles. Lyset har navnet Prince Elian Candle, og er inspireret af To Kill a Kingdom af Alexandra Christo. Lyset både dufter godt, og glitrer med guldstøv på toppen, men da jeg ikke er god til duftlys, kommer det nok også til at blive brugt på Instagramfotos.

Denne genstand var jeg til gengæld rimelig vild med. Det er nemlig en vandflaske, designet af KDP Letters, og citatet Why is the rum gone? stammer selvfølgelig fra Pirates of the Carribbean-filmene.

Den her skuffede mig til gengæld lidt. FairyLoot havde fortalt, at der ville være en eksklusiv King of Scars Sampler med i boksen, men jeg synes designet er noget kedeligt - især når jeg tænker på nogle af dem jeg har set fra USA. Men det var så også en bonusting, så den er lidt undskyldt, at den ikke har mere wow-effekt.

Der fulgte også en reklame med for MinaLimas flotte udgaver af forskellige børneklassikere, som jeg har set på flere gange.

Sidste ting før bogen var denne flotte magnet, designet af Miss Phi, med et citat fra Daughter of the Pirate King af Tricia Levenseller. Jeg er ret vild med designet af den, med de blå farver.

Og så kom jeg endelig til bogen. Jeg havde heldigvis gættet rigtigt, og denne udgave er endda særlig flot, da den har sprayede grønne sider, og er signeret af forfatteren. Bogen er These Rebel Waves, første bind af serien Stream Raiders, af Sara Raasch, og jeg glæder mig allerede til at læse den.

Med bogen fulgte et botanisk plantekort trykt på begge sider.

Der fulgte også et brev fra forfatteren med, samt et kunsttryk af to af karaktererne fra bogen, designet af Taratjah.

Sidst, men ikke mindst, var der, som altid, månedens FairyScoop, bogmærke og hashtag til min reading buddy.

Alt i alt en virkelig gennemført boks, med indtil flere ting, som jeg faktisk tror, jeg vil komme til at bruge. Især vandflaksen og piratseglet imponerede mig, og jeg var vild med designet på magneten. Men det allerbedste i denne boks var nu bogen, som jeg virkelig glæder mig til at læse.
Næste måneds boks er jeg til gengæld en smule mere lunken over for. Temaet er nemlig Starcrossed Swoons, og udfra beskrivelsen af bogen, forventer jeg mindst et trekantsdrama, selvom jeg er på rimelig bar bund i forhold til titlen.

Ingen kommentarer: