torsdag den 11. januar 2024

The Final Book Support Group Readathon


Så er der ikke længe til 10. runde af The Final Book Support Group Readathon går i gang. Readathonet er skabt af BookTuberen Steph Loves, og går i al sin enkelhed ud på at afslutte serier.
Readathonet foregår cirka hver anden måned, og længden skifter fra gang til gang. Denne gang er det en weekendversion, som starter 12. januar og slutter 14. januar, og for en gangs skyld har jeg både tid og overskud til at deltage. Samtidig kan readathonet hjælpe mig på vej med mit læsemål om at afslutte flere serier i år. 

Til readathonet hører en bingoplade med forskellige prompts (se ovenfor), man kan lade sig inspirere af, men det er ikke noget krav, at man gennemfører dem. Det er da også begrænset, hvor mange af dem jeg har planer om at udføre, men Final Book kommer jeg i hvert fald til at gennemføre. 

På Steph Loves kanal kan du høre mere om readathonet, regler og prompts. Se med lige her:

Jeg har endnu ikke endelig fastlagt min TBR, men har pt. tre bøger i kikkerten. Alle tre bøger er anmeldereksemplarer, to af dem er sidste bind i serier, mens den sidste er det sidst udkomne bind i en serie. 
De tre bøger er:

Gry Kappel Jensen: (Rosenholm-trilogien 3). Anmeldereksemplar fra Turbine forlaget. 598 sider. 

Sabaa Tahir: En himmel bag stormen (An Ember in the Ashes 4). Anmeldereksemplar fra forlaget Alvilda. 564 sider. 

Sidsel Katrine Slej: Ísliljas fortælling (Asgårds døtre 3). Anmeldereksemplar fra forfatteren og forlaget Tellerup. 356 sider. 

I alt 1518 sider, hvilket er i den høje ende for et readathon, men da jeg har tre dage, og ingen andre planer, burde det kunne lade sig gøre. Min endelige TBR deler jeg på Instagram, når readathonet går i gang, ligesom jeg vil forsøge at opdatere undervejs med hashtagget #thefinalbooksupportgroup. 

Ingen kommentarer: