tirsdag den 26. juni 2018

FairyLoot #15

Så er det blevet tid til at vise månedens FairyLoot frem. Bring har virkelig oppet sig denne måned, og boksen nåede frem på rekordtid.
Hvor sidste måneds boks var lidt so-so for mig, så var jeg ret vild med de goodies der var med denne gang.
Månedens tema var Rebels in Ballgowns, og boksen var virkelig proppet med goodies.

Da jeg åbnede boksen, var det første, jeg så, månedens temakort, som igen er superflot designet. Som altid lod jeg kortet ligge med forsiden opad under udpakningen, så jeg ikke spoilede mig selv på forhånd.

Den første ting, jeg fiskede op, var et Corvere-lys, designet af Geeky Clean, og inspireret af Nevernight af Jay Kristoff. Selvom jeg ikke bruger dem, kan jeg rigtig godt lide de lys, der kommer i glas, fordi man kan farven igennem glasset. Dette lys er marmoreret i pink, og dufter, efter hvad låget oplyser, af jordbær og peber.

Det næste jeg fiskede op, var en smykkeæske med en Masquerade Mask-halskæde. Smykket er designet af FairyLoot, og er rigtig flot.

Jeg er ret vild med FairyLoots pudebetræk, og var derfor temmelig spændt, da de annoncerede, at juni-boksen ville indeholde et pudebetræk. Selvom farverne ikke er helt mig, så er det stadig enormt flot, og jeg skal helt klart have puden fyldt. Miss Phi har stået for designet, og citatet er fra Legendary af Stephanie Garber. 

Næste ting var dette stofmærke til at stryge på tøj. Det er designet af Ink and Wonder, og inspireret af The Selection-serien af Kiera Cass. Jeg kommer næppe til at bruge det, men designet er flot. 

Til gengæld skal jeg nok få brugt dem her. Magnetiske bogmærker designet af Taratjah Art, og inspireret af Shatter Me-serien af Tahereh Mafi. Selvom jeg ikke har læst serien (og heller ikke har planer om det) så er jeg stadig ret vild med bogmærkerne. 

Sidste officielle goodie var denne Reading Jorunal, designet af FictionTea Designs, og med citatkunst af Stella's Bookish Art. Selvom den er virkelig flot, tror jeg ikke jeg får den brugt. Jeg har nemlig ikke den store lyst til at kaste mig ud i et nyt system midt i et læseår, men så kan den måske bruges som inspiration til næste år. Under alle omstændigheder er jeg ret vild med idéen. 

Bonustingen denne gang var en sampler poster for bogen Sea Witch af Sarah Henning. 

Og så kom jeg endelig til bogen. Selvom jeg desværre var blevet spoilet på titlen, så er det endnu en gang lykkedes FairyLoot at finde en bog, som jeg faktisk ikke havde hørt om i forvejen. Det særlige ved denne bog er i øvrigt, at den først udkommer i slutningen af juli, og at FairyLoots version er i hardcover. Bogen er Grace and Fury af Tracy Banghart. Jeg ville aldrig selv have valgt den, så jeg er spændt på, hvad jeg synes om den, når jeg engang får den læst. 


Med bogen fulgte, som altid, månedens FairyScoop, bogmærket med månedens tema, kode til min reading buddy, en signeret bookplate, og et brev fra forfatteren, som har et tryk på bagsiden, inspireret af denne måneds bog (nederst). Der fulgte også et postkort med månedens bog med. 

Selvom bogen ikke umiddelbart lyder som noget for mig, så er jeg ret vild med månedens goodies. Der er virkelig tænkt over tingene, og for en gang skyld er de allesammen brugbare. Jeg er især vild med smykket, som er virkelig flot. 
Næste måneds tema er The Power Within, og jeg er igen helt blank, hvad angår bogen, som ovenikøbet kommer i en luksusversion med sprayede sider og en autograf fra forfatteren. 

2 kommentarer:

Camilla Andersen sagde ...

Hej Kirsten! Jeg faldt over din blog ved en tilfældighed, da jeg ledte efter andre, der havde oplevelser med FairyLoot. Jeg har kun lige købt min først, den for juli måned, og jeg kunne godt tænke mig at høre om dine generelle oplevelser med både firma og levering? Er der fx ekstra udgifter, eller noget jeg skal være opmærksom på? Btw, af det jeg allerede har læst på din blog, så lyder det hele utrolig spændende! Jeg elsker at læse om dine opdagelser.

Kirsten Bloch sagde ...

Hej Camilla
Jeg har stort set kun haft gode oplevelser med FairyLoot. Firmaet selv har jeg aldrig haft problemer med, og 7-9-13 har der ikke været noget galt med de bokse jeg har modtaget. Mht. udgifter, er det eneste du skal være opmærksom på portoen. Den fremgår, så vidt jeg husker, også når du køber din FairyLoot. Så længe England er med i EU (dvs. et lille år endnu) er der ikke ekstra toldudgifter, så det behøver du ikke være bekymret for.
Mht. levering, så har jeg, efter FairyLoot skiftede til Bring for Norden, ikke haft nogle problemer, og jeg plejer at modtage boksene inden for en uge, fra jeg får min tracking e-mail. Med Bring skal man dog være opmærksom på, at man først kan følge pakken, når den lander i Danmark. Indtil da står der kun, at Bring i Norge (tror jeg nok) har modtaget besked om, at pakken er på vej. Det forrige distributionsselskab var jeg dog ikke ret begejstret for, da der kunne gå op til 2-3 uger, før boksen nåede frem.
God fornøjelse med din FairyLoot, og tak for dine pæne ord om bloggen:)