torsdag den 2. maj 2024

The Final Book Support Group Readathon #2

Så er det i morgen, 12. runde af The Final Book Support Group Readathon går i gang. Readathonet er skabt af BookTuberen Steph Loves, og går i al sin enkelhed ud på at afslutte serier.
Readathonet foregår cirka hver anden måned, og længden skifter fra gang til gang. Denne gang er det en lang weekendversion, som starter 3. maj og slutter 6. maj. 
Jeg har kun deltaget i readathonet en enkelt gang før, og selvom det ikke var den store succes, skal det ikke afholde mig fra at kaste mig ud i det igen. Heller ikke selvom jeg skal arbejde lørdag, og til læsekredsmøde mandag, og derfor næppe får læst det store to af dagene. 

Til readathonet hører en bingoplade med forskellige prompts (se ovenfor), man kan lade sig inspirere af, men det er ikke noget krav, at man gennemfører dem. Det er da også begrænset, hvor mange af dem jeg har planer om at udføre, men Final Book kommer jeg i hvert fald til at gennemføre.

På Steph Loves kanal kan du høre mere om readathonet, regler og prompts. Se med lige her:

Min TBR består af to seriefinaler:

Jakob Leth: Livstræets indre (Når runesten revner 3). Anmeldereksemplar fra Forlaget mellemgaard. 270 sider. 

Sabaa Tahir: En himmel bag stormen (An Ember in the Ashes 4). Anmeldereksemplar fra forlaget Alvilda. 564 sider.

I alt 834 sider, hvilket burde kunne lade sig gøre, selv med arbejde og en dag mindre til at læse. Skulle jeg få tid til at læse mere, har jeg et par seriefortsættelser, jeg kan kaste mig over. Jeg vil forsøge at opdatere på Instagram under readathonet med hashtagget #thefinalbooksupportgroup.

Ingen kommentarer: