lørdag den 18. maj 2019

Bogbloggerbrunch hos Turbine

Sponsoreret indlæg - Invitation og anmeldereksemplar fra forlaget. 

Jeg var så heldig at blive inviteret til brunch hos Forlaget Turbine, i anledning af den kommende udgivelse af fantasybogen Roser og violer af Gry Kappel Jensen. Og da det både lå på en lørdag, og var i Aarhus, kunne jeg for en gangs skyld komme.
Jeg skulle være i Aarhus klokken 11, så jeg var tidligt oppe, for at kunne komme med toget klokken 7. Jeg var så alt for tidligt fremme, men brugte lidt tid på at snuse i Bog og Idé i Bruuns Galleri, før jeg begav mig afsted mod forlaget. Jeg havde en god idé om, hvor jeg skulle hen, men det lykkedes mig alligevel at dreje forkert på vejen. Det forsinkede mig dog ikke mere, end at jeg var fremme ved forlaget cirka 25 minutter før brunchen skulle starte.
Ved indgangen mødte jeg en anden bogblogger, og så gik det ellers med elevatoren op til forlaget.
Da vi jo var temmelig tidligt på den, fik vi først en minirundvisning på forlaget, før de andre bogbloggere så småt begyndte at dukke op.

Og så var det spisetid. Den lækre brunch bestod af brød, spejlæg, baconketchup (som åbenbart er en ting), marmelade, ost, grapefrugt, et stykke wienerbrød med rabarber samt en stærkt forsinket bønnesalat (som jeg ikke helt syntes passede sammen med resten af brunchen), og æblemost, te og kaffe.

Imens vi spiste, fortalte Gry om Roser og violer. Hun kom kort ind på handlingen, men fortalte også om skriveprocessen, personerne og tematikkerne, og tankerne bag det smukke omslag, som er designet af Karin Hald.
Efterfølgende blev der uddelt goodiebags, og så fortalte Marie og Gry om nogle af forlagets kommende bøger, med særligt fokus på de fantasybøger som udkommer til efteråret. Og jeg kan godt røbe, at der er noget at glæde sig til!
Derefter var det tid til et gruppebillede (som jeg dog ikke er i besiddelse af) og en lidt mere grundig rundvisning på forlaget. Det var rigtig spændende at se, hvordan forlaget ser ud bag kulisserne, og hvordan de har indrettet sig.

Under rundvisningen fik jeg også lokket Gry til at signere mit eksemplar af Roser og violer. Og så var det ved at være tid til at tage vejen hjem igen, efter en rigtig hyggelig dag.

Til allersidst vil jeg lige vise indholdet af goodiebaggen frem. I goodiebaggen var der:
1 smuk notesbog, med samme omslag som bogen.
1 blyant
En lille pose med forskellige bullet journal-hjælpemidler
Den lille bog om hygge - Vejen til et hyggeligere liv af Meik Winding
2 bogmærker med kommende fantasybøger fra forlaget
2 stykker chokolade

Jeg er rigtig glad for de mange goodies, og selve posen har min kat allerede erobret. Den er åbenbart perfekt som kattesovested:)

Tak til Gry, Marie og Karin fra Turbine for en rigtig hyggelig dag, og den lækre goodiebag. Jeg var rigtig glad for at være blevet inviteret, og kommer gerne igen en anden gang.

Ingen kommentarer: